Book aktivitet

Vi tilbyr morsome aktiviteter for hele familien. Den nye mini-golf banen (Adventuregolf) er for tiden veldig populær, så her anbefaler vi å booke i god tid.

Minigolf / Adventuregolf - Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad

Minigolf

Til forskjell fra ordinær minigolf
med definerte rammer rundt banen, spilles Adventuregolf i et naturlig åpent miniatyrmiljø med bygninger, bunkere og vannsystemer som er bygd inn i banen, akkurat som på en vanlig golfbane.Banen består av 12 hull inspirert av Gamlebyen i Fredrikstad og passer for alle aldre!

Tennis - Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad

Tennis

Vår tennisbane er inngjerdet og full størrelse. Banedekket er sportcourt multiunderlag. Tennisracket og baller kan du leie hos oss.

Fotballgolf - Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad

FotbaLLGOLF

Fotballgolf er et ballspill som er en blanding av fotball og golf. Spillet går ut på å få ballen i hullet på færrest mulig slag. Vår bane ligger i flotte omgivelser ved Kongsten fort og består av 9 hull. Baller kan du leie hos oss!
Golf Pay & Play 9-hull - Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad

Golf Play & Play 9-hull

Golfbanen for alle! Her kan du spille enten du er etablert golfer eller ikke har spilt tidligere. Banen består av 9 hull fra 60 til 160 meter og ligger i flotte omgivelser ved Kongsten Fort. Køller kan du leie av oss!

Golfball ved Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad

Golf 18-hull

Vår hovedbane har 18 hull og er en unorsk bane med linkspreg. Banen har høy kvalitet, ondulerte greenområder med morsomme og utfordrende hull. Teesteder går fra 6300 til 4100 meter -  Dette er en bane for alle!

Banen er bl. a vert for proffturneringen "Gamle Fredrikstad Open" på Swedish Golf Tour.