Om Aktivitetsbyen

Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad er et utspring av Fredrikstad Motell og Camping, som har gledet mange fornøyde gjester helt siden 1952. Vi har en sentral beliggenhet rett ved Gamlebyen i Fredrikstad.

Vi kan i dag skilte med:

*65 campingplasser
*23 motellrom
*18 hytter

Vi tilbyr også en rekke aktiviteter som:

*Fotballgolf
*Tennis
*Minigolf
*Pay & play golf

Vi har i tillegg vår populære 18 hulls golfbane som drives sammen med Gamle Fredrikstad Golfklubb.

Vårt resepsjonsbygg inneholder restauranten Hos Martin – en typisk Dansk restaurant.

Tre jenter spiller minigolf i Aktivitetsbyen - Gamle Fredrikstad
Tre jenter spiller minigolf i Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad

IDEELL BELIGGENHET

Du finner oss i utkanten av Gamlebyen i Fredrikstad, tett på byen men landlig og i naturskjønne omgivelser.

Anlegget rundt campingen har et bredt tilbud for alle. Her spenner tilbudet i våre egne aktiviteter fra Østfolds fineste utendørs adventure golf (minigolf deluxe som vi liker å si), til pay&play golfbane, fotballgolf og tennis. Beliggenheten har en perfekt nærhet til byen, Kongstenbadet, Kongstenhallen, Fredrikstad Ridesenter, Kongsten fort og ikke minst Gamlebyen, Nordens best bevarte festningsby – alle innen 5 minutter gange.

Fredrikstad ble kåret til Norges mest attraktive by i 2017 og er vel verdt et besøk, gjerne med byens gratis fergetilbud fra Gamlebyen og inn til sentrum.

AKTIVITETSBYEN GAMLE FREDRIKSTAD

Planene om Aktivitetsbyen dateres tilbake til 2005. Visjonen og et grunnleggende premiss for Aktivitetsbyen er å bedre folkehelse og gi gode muligheter for fysisk aktivitet. Tilbudene skal påvirke folks levekår som beboere, gi opplevelsesmuligheter for oss som bor i byen og for tilreisende, samt påvirke identiteten til Fredrikstad som festningsbyen ved Glomma, heter det i kommunens områdeprogram for Gamle Fredrikstad.

Bøckmann konsernet bidrar til å realisere Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad.  – Familien Bøckmann brenner virkelig for Østsiden og ønsker at utviklingen her skal kunne glede tilreisende og beboere i lang tid fremover, sier direktør i Bøckmann, Arild Bekken.

HER FINNER DU OSS

BIL

Fra Oslo: 1 time, 20 min. Følg E6 sydover og ta avkjøring 5-Årumkrysset etter Sandesund bru. Følg RV111 mot venstre til Fredrikstad og Gamlebyen.

Fra Svinesundbrua: 30 minutter. Følg E6 nordover og ta avkjøring 5-Årumkrysset og følg RV111 mot Fredrikstad og Gamlebyen.

TOG

Fra Oslo: 1 time, 10 min. Ta toget mot Halden. Går hver time på ettermiddagen.
Gå sør på Hans Jacob Nilsens gate/Jernbanegata mot Ferjestedsveien. Fortsett å følge Jernbanegata 180 m. Sving til venstre og inn på Ferjestedsveien 120 m. Ta til venstre ved Toldbodbrygga. Ta Gamlebyen-ferga over til Gamlebyen. Sving til høyre og inn på Toldbodgaten 130 m. Sving til venstre og inn på Voldportgaten 350 m. Sving til venstre og inn på Torsnesveien, følg denne 400 m.

BUSS

Timeekspressen fra Oslo Bussterminal: 1 time, 20 min. TE6 (Fredrikstad-Hvaler) går hver time.

GAMLEBYEN-FERGA

Gå av ved Gamlebyen. Sving til høyre og inn på Toldbodgaten 130 m. Sving til venstre og inn på Voldportgaten 350 m. Sving til venstre og inn på Torsnesveien, følg denne 400m.

Vi som jobber her er: