Camping på vinteren?❄

Hvorfor ikke ta et par dager bort fra hverdagen og bare nyte fred og ro på campingplassen?

Vintercamping blir stadig mer populært både med campingvogn og ikke minst bobil. Campingferie i Norge har tradisjonelt vært en sommeraktivitet, og de fleste besøker da også campingplassene i sommermånedene. Det er imidlertid mange vinteråpne campingplasser over hele landet, og det er stadig flere som ønsker å campe hele året. Du trenger ikke eie egen vinterisolert vogn for å nyte campinglivets gleder i den kalde årstiden. En av tre campingplasser i Norge er åpne hele året, og alle har vinterisolerte hytter eller rom til leie.

Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad er en av campingplassene som har åpent hele året og som i tillegg tilbyr utleie av hytter og rom. For oss er det et mål at gjester skal føle seg bekvemme på campingplassene hele året, og at de skal kunne sove like godt på en campingplass som på et hotell. Skal du en helgetur til Fredrikstad kan du bo sentralt og rimelig hos oss. Strøm, wifi og sanitærtjenester er inkludert for alle gjester.

På vår nettside kan du enkelt gjør en reservasjon og forhåndsbestille din plass.

Vintercamping er nydelig – og veldig annerledes

Deler av denne artikkelen er fra campingguiden.no https://www.campingguiden.no/vintercamping/
og Camping.no https://camping.no/nb/blogg/21/vinteren-nrmer-seg-under-finner-du-over-100-campingplasser-som-har-apent-hele-vinteren

DETTE ER NOE FOR MEG

Book campingplass