Nyheter

GOLFPAKKER i Fredrikstad

07. sep 2020

Koselige Fredrikstad har dype historiske røtter. Byen er Nord-Europas best bevarte festningsby og Norges første renessanseby. Gamlebyen i Fredrikstad er en av Norges mest populære attraksjoner og vel verdt et besøk.Vi tilbyr overnatting med spill på Gamle Fredrikstad Golfklubb som ligger rett ved Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad. Våre hytter har beliggenhet 50 meter fra hull 1 på en av Norges beste og mest anerkjente golfbaner – Gamle Fredrikstad Golfklubb.

https://aktivitetsbyen.no/golfpakke/


Fortsett å lese GOLFPAKKER i Fredrikstad

Student i Fredrikstad uten bolig?

20. aug 2020

Har du startet på et nytt skoleår, men ikke rukket og funnet deg et sted og bo? Vi tilbyr utleie av våre hytter på månedsbasis – så får du et lite pusterom mens du leter etter et permanent sted og bo.

Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad er et utspring av tidligere Fredrikstad Motell og Camping. Vi kan i dag skilte med 18 fine hytter og en sentral beliggenhet i utkanten av gamlebyen – https://aktivitetsbyen.no/book-overnatting/

Kort vei til sentrum med gratis byferge https://www.fredrikstad.kommune.no/forside/tjenester/Vann-vei-trafikk/byfergene/

Fortsett å lese Student i Fredrikstad uten bolig?

BARNAS GAMLEBY

18. jun 2020

Gamlebyen i Fredrikstad er en av Norges mest populære attraksjoner, og er det stedet du virkelig MÅ besøke når du er i området. Gamlebyen er ikke bare godt bevart, den er også spill levende. Butikkene, galleriene og kafeene syder av liv, og gammel historie blir som ny når 1700-tallet møter nåtiden.

Fortsett å lese BARNAS GAMLEBY

Glommastien, Fredrikstad

02. jul 2020

Glommastien er en 35 km lang gang og sykkelvei på begge sider av Glomma mellom Fredrikstad og Sarpsborg. Vi starter turen i sentrum av Fredrikstad og sykler oppover Glomma langs den nordvestre elvebredden. Vi passerer snart fergeleiet til Gamlebyfergen mellom Cicignon og Gamlebyen. Vi fortsetter turen oppover langs den vestre elvebredden, men avslutter rundturen med denne gratis ferga over elva. Lengre opp passerer vi fergeleiet til ferga mellom Lisleby og Sellebakk. Denne ferga kan være et godt alternativ hvis man bare vil gjøre en kort rundtur.

https://www.fredrikstad.kommune.no/forside/tjenester/Vann-vei-trafikk/byfergene/

Fortsett å lese Glommastien, Fredrikstad

5 Kafeer i og rundt gamlebyen

28. jun 2020

Gamlebyen i Fredrikstad er en av Norges mest populære attraksjoner, og er det stedet du virkelig MÅ besøke når du er i området. Gamlebyen er ikke bare godt bevart, den er også spill levende. Butikkene, galleriene og kafeene syder av liv, og gammel historie blir som ny når 1700-tallet møter nåtiden. I og rundt gamlebyen finner du flere koselige kafeer hvor du kan ta en pause, nyte noe godt å spise og drikke.

https://www.visitoestfold.com/no/fredrikstad-og-hvaler/restaurant-og-uteliv/cafe/

Fortsett å lese 5 Kafeer i og rundt gamlebyen

Vinterferie i Fredrikstad?

07. feb 2020

Fredrikstadbrua som binder byen sammen

Vinterferien er snart her! Ta med familien på en vinterferie som ikke nødvendigvis innebærer snø? I Fredrikstad er det noe for enhver smak – vinteren er mild og på grensen til vårlig. Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad gir deg en fin opplevelse med bl.a rimelig overnatting for hele familien i moderne hytter, aktiviteter som minigolf og fotballgolf samt kort vei til Kongstenbadet og Gamlebyen med sine med sine små butikker, gallerier og kafeer.

Fram til 1 april har vi 25% rabatt på alle aktiviteter – https://aktivitetsbyen.no/book-aktivitet/ (rabattkode FAMILIE)

Fortsett å lese Vinterferie i Fredrikstad?

Firmaavtale på overnatting – opp til 40% rabatt

21. jan 2020

Vi tilbyr både lang og korttidsleie av hytter og rom i perioden september til mai.
Med en firmaavtale hos Aktivitetsbyen får bedriften din bedre priser på overnatting – jo lengre du bor, desto høyere rabatt.

Vi skreddersyr en avtale etter din bedrifts behov, noe som vil gi dere en bedre pris med fleksible avbestillingsregler samt mulighet for betaling pr.faktura.

https://aktivitetsbyen.no/firmaavtaler/

Vi tilbyr gratis parkering og har en sentral beliggenhet ved Gamlebyen i Fredrikstad.

Fortsett å lese Firmaavtale på overnatting – opp til 40% rabatt