Nyheter

BARNAS GAMLEBY

18. Jun 2020

Gamlebyen i Fredrikstad er en av Norges mest populære attraksjoner, og er det stedet du virkelig MÅ besøke når du er i området. Gamlebyen er ikke bare godt bevart, den er også spill levende. Butikkene, galleriene og kafeene syder av liv, og gammel historie blir som ny når 1700-tallet møter nåtiden.

Continue reading BARNAS GAMLEBY

Glommastien, Fredrikstad

02. Jul 2020

Glommastien er en 35 km lang gang og sykkelvei på begge sider av Glomma mellom Fredrikstad og Sarpsborg. Vi starter turen i sentrum av Fredrikstad og sykler oppover Glomma langs den nordvestre elvebredden. Vi passerer snart fergeleiet til Gamlebyfergen mellom Cicignon og Gamlebyen. Vi fortsetter turen oppover langs den vestre elvebredden, men avslutter rundturen med denne gratis ferga over elva. Lengre opp passerer vi fergeleiet til ferga mellom Lisleby og Sellebakk. Denne ferga kan være et godt alternativ hvis man bare vil gjøre en kort rundtur.

https://www.fredrikstad.kommune.no/forside/tjenester/Vann-vei-trafikk/byfergene/

Continue reading Glommastien, Fredrikstad

5 Kafeer i og rundt gamlebyen

28. Jun 2020

Gamlebyen i Fredrikstad er en av Norges mest populære attraksjoner, og er det stedet du virkelig MÅ besøke når du er i området. Gamlebyen er ikke bare godt bevart, den er også spill levende. Butikkene, galleriene og kafeene syder av liv, og gammel historie blir som ny når 1700-tallet møter nåtiden. I og rundt gamlebyen finner du flere koselige kafeer hvor du kan ta en pause, nyte noe godt å spise og drikke.

https://www.visitoestfold.com/no/fredrikstad-og-hvaler/restaurant-og-uteliv/cafe/

Continue reading 5 Kafeer i og rundt gamlebyen

Vinterferie i Fredrikstad?

07. Feb 2020

Fredrikstadbrua som binder byen sammen

Vinterferien er snart her! Ta med familien på en vinterferie som ikke nødvendigvis innebærer snø? I Fredrikstad er det noe for enhver smak – vinteren er mild og på grensen til vårlig. Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad gir deg en fin opplevelse med bl.a rimelig overnatting for hele familien i moderne hytter, aktiviteter som minigolf og fotballgolf samt kort vei til Kongstenbadet og Gamlebyen med sine med sine små butikker, gallerier og kafeer.

Fram til 1 april har vi 25% rabatt på alle aktiviteter – https://aktivitetsbyen.no/book-aktivitet/ (rabattkode FAMILIE)

Continue reading Vinterferie i Fredrikstad?

Firmaavtale på overnatting – opp til 40% rabatt

21. Jan 2020

Vi tilbyr både lang og korttidsleie av hytter og rom i perioden september til mai.
Med en firmaavtale hos Aktivitetsbyen får bedriften din bedre priser på overnatting – jo lengre du bor, desto høyere rabatt.

Vi skreddersyr en avtale etter din bedrifts behov, noe som vil gi dere en bedre pris med fleksible avbestillingsregler samt mulighet for betaling pr.faktura.

https://aktivitetsbyen.no/firmaavtaler/

Vi tilbyr gratis parkering og har en sentral beliggenhet ved Gamlebyen i Fredrikstad.

Continue reading Firmaavtale på overnatting – opp til 40% rabatt

Friluftsbadet – Kongsten

30. May 2019

Kongstenhallen har et innendørsanlegg som består av en svømmehall med et stort basseng og et barnebasseng og to idrettshaller med til sammen 5 baner. På sommeren kan du benytte det flotte utendørsanlegget (kongstenbadet). Her finner du stupetårn, kiosk, barnebasseng, rutsjebane og svømmebasseng. Stort parkanlegg for store og små.

Continue reading Friluftsbadet – Kongsten

Påske i Fredrikstad

15. Apr 2019

Minigolf og kafe

Lei av vinter? Lengter du til vår og sommer?
Ta påskeferien i Fredrikstad – Sol, deilig temperatur og korte avstander til alt.
Påsken kommer sent i år og da er våren i full blomst i Fredrikstad. Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad tilbyr noe for hele familien og har en flott beliggenhet rett utenfor Gamlebyen, tett på friluftsbadet og kongstenhallen. https://www.visitoestfold.com/no/fredrikstad-og-hvaler/gamlebyen/
Gamlebyen i Fredrikstad er en av Norges mest populære attraksjoner, og er det stedet du virkelig MÅ besøke når du er i området. Gamlebyen er ikke bare godt bevart, den er også spill levende. Butikkene, galleriene og kafeene syder av liv, og gammel historie blir som ny når 1700-tallet møter nåtiden.
https://aktivitetsbyen.no/om-aktivitetsbyen/

Continue reading Påske i Fredrikstad