Nyheter

Restaurant Hos Martin

05. feb 2021

20.mars 2021 vil «Hos Martin» ta over og drifte den tidligere kafeen hos Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad – Vi gleder oss!!

Velkomment til Restaurant hos Martin, restauranten som serverer typisk danske retter på dansk vis.
Her får du danske «smørrebrød» til lunsj, eller hva med god gammeldags dansk husmannskost til middag?

Restaurant hos Martin har blitt svært populær på relativ kort tid, og tilbakemeldinger fra publikum om god mat, hyggelig personale og god stemning gjør oss veldig stolte og ydmyke.
Vi er en familiedrevet restaurant med kokken Martin i spissen som sørger for den gode maten, mens kona Annette, deres tre døtre og de øvrige ansatte sørger for å ivareta gjestene.
Hos oss opplever du et uformelt og koselig sted å spise hvor vi ønsker å gi deg en hyggelig og fin totalopplevelse.

Fortsett å lese Restaurant Hos Martin

GOLFPAKKER i Fredrikstad

07. sep 2020

Koselige Fredrikstad har dype historiske røtter. Byen er Nord-Europas best bevarte festningsby og Norges første renessanseby. Gamlebyen i Fredrikstad er en av Norges mest populære attraksjoner og vel verdt et besøk.Vi tilbyr overnatting med spill på Gamle Fredrikstad Golfklubb som ligger rett ved Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad. Våre hytter har beliggenhet 50 meter fra hull 1 på en av Norges beste og mest anerkjente golfbaner – Gamle Fredrikstad Golfklubb.


Fortsett å lese GOLFPAKKER i Fredrikstad

Student i Fredrikstad uten bolig?

20. aug 2020

Har du startet på et nytt skoleår, men ikke rukket og funnet deg et sted og bo? Vi tilbyr utleie av våre hytter på månedsbasis – så får du et lite pusterom mens du leter etter et permanent sted og bo.

Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad er et utspring av tidligere Fredrikstad Motell og Camping. Vi kan i dag skilte med 18 fine hytter og en sentral beliggenhet i utkanten av gamlebyen – https://aktivitetsbyen.no/book-overnatting/

Kort vei til sentrum med gratis byferge https://www.fredrikstad.kommune.no/forside/tjenester/Vann-vei-trafikk/byfergene/

Fortsett å lese Student i Fredrikstad uten bolig?

BARNAS GAMLEBY

18. jun 2020

Gamlebyen i Fredrikstad er en av Norges mest populære attraksjoner, og er det stedet du virkelig MÅ besøke når du er i området. Gamlebyen er ikke bare godt bevart, den er også spill levende. Butikkene, galleriene og kafeene syder av liv, og gammel historie blir som ny når 1700-tallet møter nåtiden.

Fortsett å lese BARNAS GAMLEBY

Hva skal du gjøre i høstferien??

04. okt 2021

Høstferien er her og Norge er gjenåpnet?

Nå kan du ta med deg hele familien på en hyggelig tur til Fredrikstad og bo hos Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad – rett ved Gamlebyen.

Vi har åpent hele året med 65 campingplasser, 24 motellrom og 18 hytter. Vi tilbyr en rekke aktiviteter som fotballgolf, tennis, minigolf og pay& play golf. Vi har i tillegg vår populære 18 hulls golfbane som drives sammen med Gamle Fredrikstad Golfklubb.

Fortsett å lese Hva skal du gjøre i høstferien??

Hva er egentlig forskjellen på Hotell og Motell?

27. sep 2021

HVA ER FORSKJELLEN?

En av hovedforskjellene mellom hotell og motell er at hotell er ment for både reisende og turister, mens moteller primært er designet for bilister. Derfor varierer også fasilitetene tilsvarende. En annen hovedforskjell mellom et hotell og et motell er at et hotell ligger normalt godt innenfor byen eller i byen. Et motell ligger tvert imot utenfor byen eller en by, vanligvis på de mindre reiste veiene. Du kan også finne et motell langs gatene.

Fortsett å lese Hva er egentlig forskjellen på Hotell og Motell?

Glommastien, Fredrikstad

02. jul 2020

Glommastien er en 35 km lang gang og sykkelvei på begge sider av Glomma mellom Fredrikstad og Sarpsborg. Vi starter turen i sentrum av Fredrikstad og sykler oppover Glomma langs den nordvestre elvebredden. Vi passerer snart fergeleiet til Gamlebyfergen mellom Cicignon og Gamlebyen. Vi fortsetter turen oppover langs den vestre elvebredden, men avslutter rundturen med denne gratis ferga over elva. Lengre opp passerer vi fergeleiet til ferga mellom Lisleby og Sellebakk. Denne ferga kan være et godt alternativ hvis man bare vil gjøre en kort rundtur.

https://www.fredrikstad.kommune.no/forside/tjenester/Vann-vei-trafikk/byfergene/

Fortsett å lese Glommastien, Fredrikstad

5 Kafeer i og rundt gamlebyen

28. jun 2020

Gamlebyen i Fredrikstad er en av Norges mest populære attraksjoner, og er det stedet du virkelig MÅ besøke når du er i området. Gamlebyen er ikke bare godt bevart, den er også spill levende. Butikkene, galleriene og kafeene syder av liv, og gammel historie blir som ny når 1700-tallet møter nåtiden. I og rundt gamlebyen finner du flere koselige kafeer hvor du kan ta en pause, nyte noe godt å spise og drikke.

https://www.visitoestfold.com/no/fredrikstad-og-hvaler/restaurant-og-uteliv/cafe/

Fortsett å lese 5 Kafeer i og rundt gamlebyen