GOLFPAKKER i Fredrikstad

Koselige Fredrikstad har dype historiske røtter. Byen er Nord-Europas best bevarte festningsby og Norges første renessanseby. Gamlebyen i Fredrikstad er en av Norges mest populære attraksjoner og vel verdt et besøk.Vi tilbyr overnatting med spill på Gamle Fredrikstad Golfklubb som ligger rett ved Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad. Våre hytter har beliggenhet 50 meter fra hull 1 på en av Norges beste og mest anerkjente golfbaner – Gamle Fredrikstad Golfklubb.


Gamle Fredrikstad Golfklubb

I Fredrikstad, rett ved festningsbyen Gamle Fredrikstad finner du Gamle Fredrikstad Golfklubb. Med et anlegget som består av en 18 hulls linkspreget parkbane av høy kvalitet, en 9 hulls pay & play, også av meget høy kvalitet, drivingrange og et treningsområde for nærspill. Anlegget ligger sentralt til med 5 minutters gange til Gamlebyen i Fredrikstad og kort vei inn til Fredrikstad sentrum.

https://gfgk.no/

Våre hytter

Våre hytter har god standard og er innredet med to soverom med familiekøye, bad med dusj og toalett, kombinert stue og kjøkken samt uteplass med bord og stoler. Hyttene har Tv, koketopp, mikrobølgovn, kjøleskap, oppvaskmaskin, kaffetrakter, kjeler, bestikk, servise, glass, dyner og puter for 6 personer. Du kan ta med eget sengetøy eller leie hos oss mot et tillegg.

Book Hytte