Hva er egentlig forskjellen på Hotell og Motell?

HVA ER FORSKJELLEN?

En av hovedforskjellene mellom hotell og motell er at hotell er ment for både reisende og turister, mens moteller primært er designet for bilister. Derfor varierer også fasilitetene tilsvarende. En annen hovedforskjell mellom et hotell og et motell er at et hotell ligger normalt godt innenfor byen eller i byen. Et motell ligger tvert imot utenfor byen eller en by, vanligvis på de mindre reiste veiene. Du kan også finne et motell langs gatene.

Hotell er egnet for lengre opphold mens moteller ikke passer for lengre opphold. Moteller gir en fantastisk opplevelse for familier å bo, spesielt når de er på lange reiser.

  1. Et hotell er designet for både reisende og turister, mens moteller er ment for bilister på langtur for å oppdatere og slappe av.
  2. Et hotell er egnet for lengre opphold på grunn av den luksusen som tilbys. Et motell er egnet for et kort opphold, siden det ikke er utstyrt med god luksus.
  3. Et hotell vil ha parkeringsplassen atskilt fra hotellområdet. Et motell vil ha sin parkeringsplass på gårdsplassen.
  4. Hotellopphold er litt dyrt, mens motell gir enkel tilgang og er billigere.

MOTELL

Dobbeltrom hos Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad

I følge Oxford-ordboken er et motell et veihotell designet primært for bilister, som vanligvis har rommene arrangert i lave blokker med parkering rett utenfor. Moteller tilbyr ikke for mye luksus som hotell. De kan tilby luksusen som er nødvendig for et kort opphold. Moteller er ment for avslapning og forfriskning under lange reiser.

En spesiell egenskap ved et motell er at det har en parkeringsplass godt innenfor sine lokaler, vanligvis i den indre gårdsplassen. Dette er forskjellig fra hotellene, hvor parkeringsplasser vanligvis er en spasertur fra hotellet. Moteller tilbyr rimelige priser og lett tilgang til folket. Mens du er på reise er et motell et bedre sted å overnatte enn et hotell, siden det er mange moteller som ligger på de mindre reiste veiene før du når målet.

https://aktivitetsbyen.no/book-motell/

HOTELL

Scandic City Hotel

I følge Oxford-ordboken er et hotell et sted som tilbyr overnatting, måltider og andre tjenester for reisende og turister om natten. Fra selve definisjonen kan vi utlede at hotell er ment for både reisende og turister, og som sådan har de fasiliteter for lengre opphold mens moteller er ment for, vanligvis, en natts opphold. Noen hoteller har også suiter for kortvarig overnatting. En gjest kan bo på et hotell i en uke eller enda lenger i tilfelle han er på forretningsreise. Dessuten kan han bo på et hotellrom når han er på helgetur med familien. Hotell tilbyr ulike typer luksus som restauranter, barer, svømmebassenger, treningssentre, spa og andre fasiliteter. Hotell har forskjellige rangeringer avhengig av fasiliteter og luksus de tilbyr kundene sine. Disse rangeringene varierer fra en stjerne til syv stjerner, eller flere i fremtiden.

Denne artikkelen er hentet fra:

https://no.strephonsays.com/hotel-and-motel-4870#menu-3