Påske i Fredrikstad

Minigolf og kafe

Lei av vinter? Lengter du til vår og sommer?
Ta påskeferien i Fredrikstad – Sol, deilig temperatur og korte avstander til alt.
Påsken kommer sent i år og da er våren i full blomst i Fredrikstad. Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad tilbyr noe for hele familien og har en flott beliggenhet rett utenfor Gamlebyen, tett på friluftsbadet og kongstenhallen. https://www.visitoestfold.com/no/fredrikstad-og-hvaler/gamlebyen/
Gamlebyen i Fredrikstad er en av Norges mest populære attraksjoner, og er det stedet du virkelig MÅ besøke når du er i området. Gamlebyen er ikke bare godt bevart, den er også spill levende. Butikkene, galleriene og kafeene syder av liv, og gammel historie blir som ny når 1700-tallet møter nåtiden.
https://aktivitetsbyen.no/om-aktivitetsbyen/

Overnatting

Rom
Vi tilbyr enkel standard rom med oppredde senger og håndvask. Felles dusj og toaletter i korridoren (separat for dame og herre). Som gjest har dere tilgang til fellesarealer som TV stue, gjestekjøkken og vaskerom (mot tillegg).
https://aktivitetsbyen.no/book-motell/

Hytter
Aktivitetsbyen har god standard på alle hytter til en rimelig pris. Å leie hytte er et godt alternativ til hotell i Fredrikstad – sommer som vinter. Hyttene våre er innredet med to soverom med familiekøye, bad med dusj og toalett, kombinert stue og kjøkken, og uteplass med bord og stoler. Hytten har Tv, koketopp, kjøleskap, mikrobølgovn, oppvaskmaskin, kaffetrakter, kjeler, bestikk, servise, glass, dyner og puter for 6 personer.
https://aktivitetsbyen.no/book-hytte/

Camping
Vi har oppstilling for bobil og caravan rett utenfor Gamlebyen,
tett på Friluftsbadet, Kongstenhallen og Kongsten fort
https://aktivitetsbyen.no/book-camping/

Aktiviteter

Minigolf
Til forskjell fra ordinær minigolf med definerte rammer rundt banen, spilles Adventuregolf i et naturlig åpent miniatyrmiljø med bygninger, bunkere og vannsystemer som er bygd inn i banen, akkurat som på en vanlig golfbane.
Banen består av 12 hull med varierende vanskelighetsgrad. Banen går over kupert terreng, og har flere doserte ballbaner, så her er det utfordringer både for liten og stor. Mange av hullene på banen kan løses på flere alternative måter, og er du riktig god, ligger muligheten åpen for en aldri så liten hole-in-one. Gjennom banens 12 hull, tas du med over Vindebroen og forbi modeller av Gamlebyens historiske bebyggelse. Videre spiller du deg i gjennom Gamlebyens tunneler, for så å forsere de velkjente kanonene og Vaterlands bro på din vei mot Kongstens Fort.
https://aktivitetsbyen.no/book-minigolf/

Fotballgolf
Fotballgolf er et ballspill som er en blanding av fotball og golf. Spillet går ut på å få ballen i hullet på færrest mulig slag. Vår bane ligger i flotte omgivelser ved Kongsten fort og består av 9 hull. Baller kan du leie hos oss!
Fotballgolf er en aktivitet som passer alle aldre. Her handler det like mye om å sparke rett som det å sparke langt! Bestiller dere hos oss får du dagspass som gjør at dere kan spille så mange runder dere selv vil.
https://aktivitetsbyen.no/book-fotballgolf/


Golf – Gamle Fredrikstad Golfklubb
Aktivitetsbyen ligger sammen med en av Norges mest attraktive golfanlegg. Banen til Gamle Fredrikstad Golfklubb deler fasiliteter og resepsjon med Aktivitetsbyen. Banens 18 hull gir en unorsk opplevelse med skotskinspirert design og et utfordrende linkspreg. Banens beliggenhet gjør at den er tidlig åpen og allerede i påsken er spilleforholdene strålende. Hos oss får du golfpakker til en rimelig pris!
https://aktivitetsbyen.no/golfpakke/